F. No. 3-2/2015-P&P-I(Vol.II)

भारत सरकार

Government of India

कर्मचारी चयन आयोग

Staff Selection Commission

COMBINED GRADUATE LEVEL EXAMINATION, 2015

CORRIGENDUM

F.No.3-2/2015-P&P-1: Candidates may refer to the Notice of the Combined Graduate Level Examination, 2015, published in the Employment News/Razgar Samachar dated 02-08 May, 2015.

The following amendment is made to Para 9(B) regarding Tier-II Examination: **For:**

Paper	Subject	Max. Marks	No. of Questions	Duration & Timings for General candidates	Duration & Timings for VH and Cerebral Palsy candidates
III	Statistics	200	100	2 Hours	2 Hours & 40 Minutes
				2.00 PM to 4.00 PM	2.00 PM to 4.40 PM
I	Quantitative	200	100	2 Hours	2 Hours & 40 Minutes
	Abilities			10.00 AM to 12.00	10.00 AM to 12.40 PM
				Noon	
II	English	200	200	2 Hours	2 Hours & 40 Minutes
	Language &			2.00 PM to 4.00 PM	2.00 PM to 4.40 PM
	Comprehension				

Read:

Date of Exam.	Paper	Subject	Max. Marks	No. of Questions	Duration & Timings for General candidates	Duration & Timings for VH and Cerebral Palsy candidates
26.10.15	=	Statistics	200	100	2 Hours 3.00 PM to 5.00 PM	2 Hours & 40 Minutes 3.00 PM to 5.40 PM
25.10.15	I	Quantitative Abilities	200	100	2 Hours 10.00 AM to 12.00 Noon	2 Hours & 40 Minutes 10.00 AM to 12.40 PM
25.10.15	II	English Language & Comprehension	200	200	2 Hours 2.00 PM to 4.00 PM	2 Hours & 40 Minutes 2.00 PM to 4.40 PM

Other contents of the Notice will remain unchanged.

Under Secretary (P&P-1) October 8, 2015